Τι διαφέρει ο σχεδιασμός από την κατασκευή ιστοσελίδων

Ο σχεδιασμός ιστοσελίδων είναι τέχνη

Ο σχεδιασμός ιστοσελίδων περιλαμβάνει τη κατασκευή ιστοσελίδων με προσέγγιση περισσότερο στα γραφικά και μία συγκεκριμένη ιδέα που μπορεί να έχει ο σχεδιαστής. Ο σχεδιασμός ιστοσελίδων περιλαμβάνει σχεδίαση γραφικών, εικόνων, διάταξης σελίδας και γραμματοσειρών. Όταν ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος σημαίνει ότι ο σχεδιαστής είναι υπεύθυνος να εφαρμόσει το brand της εκάστοτε εταιρίας στο σχέδιο μίας ιστοσελίδας.

Στην Κατασκευή Ιστοσελίδων χρησιμοποιούνται τεχνικές και γνώσεις για να έχουμε ένα άριστο αποτέλεσμα. Με άλλα λόγια, η ανάπτυξη ιστοσελίδων περιστρέφεται γύρω από τη δημιουργία αποτελεσματικών λειτουργιών και εφαρμογών που υλοποιούνται σε συγκεκριμένες πλατφόρμες για να είναι προσβάσιμες από το internet. Για την σωστή κατασκευή μιας ιστοσελίδας απαιτείτε γνώση και εμπειρία διότι υπάρχουν διάφορες γλώσσες προγραμματισμού και πάρα πολλές πλατφόρμες που πρέπει να συνδυαστούν για το τελικό αποτέλεσμα.

Εταιρία κατασκευής ιστοσελίδων

Μία εταιρία κατασκευής ιστοσελίδων πρέπει να διαθέτει μία ομάδα από έμπειρους προγραμματιστές και σχεδιαστές ιστοσελίδων. Όλοι αυτοί πρέπει να συνεργάζονται σε όλα τα επίπεδα και να δημιουργούν ιστοσελίδες οι οποίες ειναι λειτουργικές και εμφανισιακά όμορφες. Οι σχεδιαστές πρέπει να ακολουθούν το ύφος της εταιρίας του πελάτη και οι προγραμματιστές να υλοποιούν το σχέδιο στο live site. Ο σχεδιασμός και η Κατασκευή Ιστοσελίδων είναι δύο τομείς στους οποίους οι εμπλεκόμενοι πρέπει να έχουν γνώσεις και στα δύο αντικείμενα. Παράλληλα όμως πρέπει να είναι ο καθένας στην ειδικότητα του. Στην CMD.gr διαθέτουμε ομάδα από έμπειρους προγραμματιστές, γραφίστες και σχεδιαστές ιστοσελίδων που εργάζονται αρμονικά για να κατασκευάσουν εξαιρετικές ιστοσελίδες.

Οι πελάτες μας πολλές φορές δεν μπορούν να ξεχωρίσουν τη διαφορά μεταξύ σχεδιασμού και κατασκευής ιστοσελίδων. Για αυτό είναι σημαντικό να παρουσιάζουμε την διαδικασία κατασκευής ιστοσελίδων σε ξεχωριστά στάδια και να εξηγούμε το καθένα τι περιλαμβάνει.
Οργανώνοντας την παραπάνω διαδικασία η υλοποίηση της ιστοσελίδας ή του ηλεκτρονικού καταστήματος γίνετε ποιο εύκολη όχι μόνο για εμάς στην CMD.gr άλλα και τον πελάτη. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας δείξουμε τον καταπληκτικό κόσμο πίσω από την κατασκευή ιστοσελίδων.